Maner fereastra Hoppe Toulon, SecuForte, tija variabila 7/32-42 mm, material aluminiu, culoare alb

059317_Toulon_maner_fereastra_SecuForte_alb.jpg
search
  • 059317_Toulon_maner_fereastra_SecuForte_alb.jpg
  •  Toulon_maner_fereastra_SecuForte_info.jpg
  •  SecuForte_Info.jpg
  •  SecuForte_Info_1.jpg
  •  VarioFit_info.jpg
35,90 lei
-
+
buc
 In stoc

Despre Hoppe

Compania Hoppe este o companie familiala fondata de Friedrich Hoppe in 1952, HOPPE sa dezvoltat intr-un grup global, cu sediul in Elvetia. Grupul HOPPE dezvolta, produce si comercializeaza componente pentru usi si ferestre din aluminiu, alama, poliamida si otel inoxidabil, cu accent pe captarea ambiantei in fiecare detaliu. De la mijlocul anilor 1970, Hoppe este lider de piata in segmentul sau din intreaga Europa.

HOPPE isi imparte gama in trei linii de produse clar delimitate  duravert®,  duraplus® si  duranorm®, aceste categorii fiind menite sa implineasca cele mai exigente cerinte ale clientilor. Toate cele trei linii de produse se caracterizeaza printr-o cerinta comuna: calitatea HOPPE renumita. Hoppe garanteaza 10 ani de functionalitate pentru produse in cazul respectarii conditiilor de utilizare prescire.

Hoppe Aluminiu

Produse confectionate din aliaje metalice de inalta calitate, rezistente la coroziune. Suprafetele se realizeazea prin procedeul de eloxare sau prin vopsire in camp electrostatic. Acest strat protejeaza manerele impotriva influentelor externe precum transparatia de pe maini, umiditatea din aer si solicitarile mecanice uzuale.

Aluminiul nu necesita o atentie speciala deoarece stratul de oxid asigura o protectie adecvata, Murdaria poate fi usor indepartata cu o carpa umeda.

Inovatia de la HOPPE

Cu sistemul SecuForte®, HOPPE ofera un standard complet nou pentru impiedicarea patrunderii prin efractie. In stare inchisa sau rabatata, manerul si stiftul patrat sunt decuplate iar manerul blocheaza automat – un concept de protectie unic, care protejeaza eficient si impotriva deschiderea neautorizate a ferestrei din afara.

SecuForte® este inregistrat atat ca patent cat si ca marca.

Simplu Diferit. Mai sigur.

Manerele de fereastra cu sistemul SecuForte® nu ofera spargatorilor prin efractie nicio posibilitate de manipulare: Atata timp cat manerul este decuplat de la stiftul patrat plin, o actionare din afara este aproape imposibila.

Prin aceasta SecuForte® actioneaza atat impotriva deplasarii feroneriei de fereastra din afara cat si impotriva metodelor de patrundere prin efractie prin gaurirea geamului sau prin perforarea tocului, prin care se incearca rasucirea manerului ferestrei din afara.

Avantajele

• protectie impotriva patrunderilor prin efractie, prin gaurirea geamului, perforarea tocului sau deplasarea feroneriei din afara

• functie de blocare automata in pozitia inchisa (0°) si in pozitia de rabatare (180°)

• certificare RAL

• stift patrat cu lungime variabila VarioFit®

• disponibila de asemenea sub forma de varianta cu cheie

Principiu de protecție nou = Tip nou de acționare a mânerului Mânerele SecuForte® sunt acționate într-adevăr într-un mod diferit față de cel obișnuit, dar foarte simplu: Pentru deschiderea ferestrei, mânerul este întâi apăsat în direcția rozetei 1 . Prin aceasta se decuplează mecanismul de blocare a mânerului și acesta se poate roti apoi în mod obișnuit 2 . La închiderea sau rabatarea ferestrei, mânerul este blocat automat și poate fi acționat doar printr-o nouă apăsare.

Principiul de siguranță „întâi apasă – apoi rotește” este deja de mult timp larg răspândit – se folosește de exemplu la blocarea de siguranță a sticlelor cu conținut critic (medicamente, agenți de curățare corozivi etc.), pentru a asigura ca de exemplu copiii nu pot deschide singuri sticlele și nu pot fi puși în pericol de conținutul acestora.