Image

HBZ - Alegerea perfecta!HBZ în cei aproape 25 de ani de activitate a avut o dezvoltare exemplara, astăzi devenind lider de piață în Ungaria de Est și România de Vest în comercializarea feroneriilor pentru ferestre, uși și mobilier. Ca urmare a dezvoltării și investițiilor după sediul din Debrecen s-au mai deschis alte noi magazine: Bekescsaba 1997, Oradea 2000, Cristuru Secuiesc 2008 si Budapesta in 2010. Cei patru piloni de baza ai succesului nostru:

1. La noi clientul este tratat cu respect!
Pentru noi este important ca atât clienții vechi cat și viitorii parteneri sa ii servim cu cel mai mare profesionalism. Ne așteptăm clienții într-un mediu modern. Pregătirea profesionala si experienta in domeniu a angajaților HBZ va poate ajuta la găsirea soluțiilor optime pentru toate problemele dumneavoastră.

2. Calitatea nu vorbe!
Garanția calității produselor comercializate este data de renumele firmelor producătoare din portofoliul nostru. Pentru noi calitatea nu înseamnă doar proprietățile produsului ci și serviciile profesionale oferite de noi.

3. Lider de piață nu este un scop este un instrument!
Scopul eforturilor noastre este îndeplinirea tuturor nevoilor clienților, aceștia putând sa aleagă din stoc peste 10 000 de articole respectiv la comanda peste 50.000 articole de catalog. Pregătim profesional colegii in continuu, ca sa fie in trend cu cele mai noi tehnologii si materiale. Prin verificarea si dezvoltarea procedurilor interne ne păstrăm dinamismul.

4. Competivitatea partenerilor este garantia competitivității noastre!
Numai împreună vom deveni mai puternici si mai de succes. Suntem deschiși pentru inovație, cautam activ produsele si soluțiile noi, ajutând cu acestea clienții noștri. In fiecare zi lucram pentru îmbunătățirea posibilităților de achiziție ca sa oferim condiții mai bune pentru dumneavoastră.