Cilindru Abus Bravus 3500 MX Magnet cu buton, 16 pini activi pe 3 randuri, 3 chei

Bravus_MX_3500_magnet_cu_buton.jpg
search
 • Bravus_MX_3500_magnet_cu_buton.jpg
 • Bravus_MX_3500_magnet_1.jpg
 • Bravus_MX_3500_magnet_2.jpg
 • Bravus_MX_3500_magnet_3.jpg
 • Bravus_MX_3500_magnet_4.jpg
 • Bravus_MX_3500_magnet_5.jpg
 • Bravus_MX_3500_magnet_6.jpg
 • Z30_K30.jpg
727,00 lei
-
+
 1-2 zile

Partea cu cheie

Partea cu buton

Bravus 3500 MX Magnet

Securitate de cea mai inalta clasa

Bravus_3500_mx_1

Bravus 3500 MX Magnet va ofera cel mai inalt nivel de securitate  - datorita sistemului integrat cu tehnologie magnetica; standard protectie impotriva copierii cheie, brevet protejat pana in 2037 * iar dupa protectia marcii comerciale. SKG*** institutul independent de testare SKG a acordat cilindrului Bravus MX magnet, certificat cu cea mai inalta clasa de securitate SKG ***. acest cilindrul magnetic a ajuns la cel mai inalt nivel de securitate in toate categoriile : securitate inchidere, durabilitate, rezistenta la coroziune, rezistenta la foc si rezistenta la atacuri externe.

Protectie high-end copiere cheie

Cheia are integrata tehnologia cu magnet, precum  si sistemul brevetat Intellitec , ceea ce ofera o protectie eficienta  impotriva deschiderii cilindrului cu alte chei straine. Asa va protejeaza Bravus 3500 MX Magnet impotriva copiilor de cheie 3D ilegale. Cardul de securitate, va ofera dreptul si posibilitatea de comanda ulterioara a cheii sau altor cilindri care se pot deschide cu aceeasi cheie.

Confortul tehnologiei de varf

Cu Bravus 3500 MX Magnet sunteti in trend: Datorita formei sale inovatoare, cheia este abia sesizabila in buzunar. Cu ajutorul cheii reversibile, chiar si pe intuneric deschiderea usii devine un joc pentru copii. Cheia moderna, masiva nu se rupe si este fabricata dintr-un material special cu uzura redusa, rezistent in timp.

Flexibilitatea la superlativ

Esti mereu in miscare? Sau iti schimbi usa? Vi s-a mutat activitatea ? Nici o problema! Cilindrul magnetic are o  constructie modulara si poate fi extins sau modificat rapid astfel incat sa se  adapteze la noua dumneavoastra usa. Asa reactionezi si esti flexibil la schimbari in orice moment.

Bravus_3500_mx_2

 

Bravus_3500_mx_3 Bravus_3500_mx_4
Sistemul modern de cheie reversibila cu inserarea a cheii pe orizontala , practic si confortabil de utilizat. Profilul de inalta calitate asigura o insertie facila a cheii. Forma inovatoare a cheii o face insesizabila in buzunar. Cheia moderna si solida nu se rupe. Este realizata dintr-un material cu uzura redusa care asigura o utilizare pe termen indelungat.

 

Bravus_3500_mx_5 Bravus_3500_mx_6

Cilindrul Bravus 3500 MX Magnet include tehnologia magnetica si sistemul brevetat Intellitec * atat in cilindru cat si cheie. Sistem Intellitec cu protectie multipla impotriva copierii de cheie, ofera o securitate maxima atat fizic cat si legala impotriva copierilor neautorizate  si a atacurilor asupra cilindrului.

 

Securitate de inalta clasa

Elemente de securitate certificate

Bravus_3500_mx_7

Elementele de securitate certificate sunt montate in interiorul cilindrului magnetic, invelite  ca intr-o armura de fier. Cilindrul ofera securitate maxima si o protectie eficienta impotriva manipularii neautorizate. Bara de otel inoxidabil inserata in cilindru este elementul esential ce confera o protectie sporita impotriva tentativelor de rupere sau smulgere a cilindrului. Pinii foarte solizi din otel calit din interiorul cilindrului si profilul antigaurire din miezul si carcasa cilindrului ofera o protectie sporita impotriva gauririi.

Bravus_3500_mx_7

Detalii tehnice

Bravus_3500_mx_9